Camí de les Ràfoles, s/n . 08830 Sant Boi de LLobregat . Barcelona+34 93 640 16 08bures@buressa.com

Burés present al Fòrum de Jardineria i el CatSkills

Entrada 66 de 201
Burés present al Fòrum de Jardineria i el CatSkills

El proper 22 i 23 de febrer es celebra el FÒRUM PROFESSIONAL DE JARDINERIA 2023 al Centre d’Arts Escèniques ‘El Canal’ de Salt (Girona) organitzat pel Gremi de Jardineria de Catalunya. Un esdeveniment que es celebra de forma anual i que reuneix centenars de professionals de la jardineria per tractar els temes més actuals que afecten al sector.

La jornada d’aquest any es centra en abordar temes d’actualitat com són l’ecologisme i el canvi climàtic a través del nou model de jardí naturalístic. Un jardí on la mà del jardiner ha de ser experta, precisa i, sobretot, furtiva, per evitar deixar rastre.

En el marc del Fòrum, també es celebra el concurs de jardineria CATSKILLS, organitzat pel Gremi de Jardineria de Catalunya juntament amb el Departament d’Educació i les escoles amb cicles de jardineria. El CATSKILLS és el campionat de Catalunya bianual de formació professional on els alumnes d’ensenyaments professionals de tot el territori català competeixen i que serveix com a classificatori per a l’SpainSkills que dóna accés al World Skills.

BURÉS participa a l’acte com a principal patrocinador aportant SAULÓ pel concurs de jardineria apostant sempre per la formació dels més joves en el món de la jardineria.

Ens hi veiem!

, ,

This article was written by bures

Menu